Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Espoo

Timanttiporaus ammattitaidolla

Timanttiporaukset laadukkaasti ja tarkasti Espoon ja koko Uudenmaan alueella. Timanttiporaus on paras ja yleensä ainoa mahdollinen ratkaisu, kun halutaan tehdä esimerkiksi sähkö-, putki- tai IV-läpiviennit kovaan materiaaliin. Jälkeenpäin tehtävä timanttiporaus on erittäin hyvä ratkaisu, koska läpiviennit on monesti hankala kohdistaa oikein ennen valua. Se on menetelmänä myös kustannustehokas, nopea ja mittatarkka.

Reiänpiikkaukseen verrattuna timanttiporauksen etuihin lukeutuu pienempi runkomelu ja vähäiset jälkityöt. Se on pölytön menetelmä, jossa hyödynnetään erikoisporia joihin syötettävä vesi jäähdyttää terää ja sitoo pölyä. Timanttiporaus on tehokas tapa tehdä reiät esimerkiksi asfalttiin, luonnonkiveen, tiileen, lekaharkkoon ja raudoitettuun betoniin.

Huomioitavia asioita timanttiporaukseen liittyen:

  • Rakennuslupa
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (pölyn sitomiseen ja poran jäähdyttämiseen käytettävä vesi)
  • Kohteen kantavien rakenteiden tuenta, suojaus ja telineet (tarvitaan mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa myös tehdä tai tuoda)
  • Palovaroittimien ja muiden hälytyslaitteiden poiskytkentä työn ajaksi
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

 

Timanttisahaus laadukkaasti

Timanttisahaukset tarkasti ja nopealla aikataululla Espoossa ja Uudenmaan alueella. Timanttisahaus on menetelmä, jolla päästään käsiksi koviin materiaaleihin, kuten kiveen, betoniin ja asfalttiin. Timanttisahauksen avulla voidaan tehdä esimerkiksi roilot seiniin ja lattiaan, muokata betonielementtejä ja suurentaa ikkuna- ja oviaukkoja; se sopii erinomaisesti mittatarkkaa työnjälkeä edellyttäviin kohteisiin. Käytettävälle terälle syötetään vettä joka sitoo pölyn ja samalla jäähdyttää terää, joten kyseessä on täysin pölytön menetelmä. Myös lattiasahauksissa voidaan käyttää samaa menetelmää, tällöin pystytään pilkkomaan järeitäkin lattioita. Timanttisahaus tehdään kohteeseen soveltuvalla sahalla joko käsivaralla tai sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä.

Timanttisahauksen yhteydessä on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  • Rakennuslupa
  • Palovaroittimien ja muiden hälytyslaitteiden poiskytkentä työn ajaksi
  • Kohteen kantavien rakenteiden suojaus, tukeminen ja mahdolliset telineet (tarvitaan mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tehdä tai tuoda)
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (pölyä sitova ja terää jäähdyttävä vesi)
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

Asbestityöt & asbestikartoitus sujuvasti

Pöyryn Timantti Oy tekee asbestityöt sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitukset (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin Espoossa ja Uudellamaalla. Nykyään asbestikartoitus on Suomen lain vaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa; asbestikartoitus on tehtävä kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin ennen rakennuspurkua. Kiinteistön omistajan vastuulla on huolehtia, että asbestikartoitus on tehty ja mahdollinen löytynyt asbesti huomioitu ennen korjaustöiden aloittamista, sillä omistaja vastaa aina kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta. Jos asbestia esiintyy, on purku lain mukaan tehtävä asbestipurkutyönä.

Piikkaustyöt & purkutyöt asiantuntemuksella

Käytännössä piikkauksella tarkoitetaan yleensä betonin ja muun kiviaineksen poistamista eri kokoluokissa löytyvillä pora- ja iskuvasaroilla. Piikkaamalla voidaan esimerkiksi upottaa seinään, kattoon tai lattiaan ohut kaapeli (eli tehdä roilotukset) ja myös hoitaa varsinaiset purkutyöt, kuten kokonaisen seinän tai lattian poistaminen. Pöyryn Timantti Oy tekee piikkaustyöt ja purkutyöt luotettavasti Espoossa ja Uudellamaalla.

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved