Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Helsinki

Timanttiporaukset tarkasti ja laadukkaasti Helsinki

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttiporaukset ammattitaidolla toimialueena Helsinki ja koko Uusimaa. Timanttiporaus on paras ja lähestulkoon ainoa mahdollinen ratkaisu silloin, kun kovaan materiaaliin halutaan tehdä esimerkiksi sähkö-, putki- tai IV-läpivienti. Läpiviennit on monesti hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkeenpäin tehtävä timanttiporaus on erinomainen ratkaisu, sillä se on menetelmänä nopea, mittatarkka ja myös kustannustehokas.

Timanttiporauksen edut reiänpiikkaukseen verrattuna ovat vähäinen jälkityö ja pienempi runkomelu. Se on tehokas tapa tehdä tarvittavat reiät esimerkiksi asfalttiin, luonnonkiveen, raudoitettuun betoniin, lekaharkkoon ja tiileen. Timanttiporaus on tehokas ja pölytön menetelmä, jossa hyödynnetään erikoisporia joihin saadaan syötettyä vettä sitomaan pölyä ja jäähdyttämään terää.

Timanttiporauksen yhteydessä huomioitavia asioita:

  • Rakennuslupa
  • Kohteen kantavien rakenteiden tuenta ja suojaus, sekä telineet mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa (telineet voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda)
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (pölyn sitomiseen ja poran jäähdyttämiseen käytettävä vesi)
  • Palovaroittimien ja muiden hälytyslaitteiden poiskytkentä työn ajaksi
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

 

Timanttisahaus tarkasti ja nopealla aikataululla

Timanttisahaus suoritetaan koviin materiaaleihin, kuten betoniin, kiveen ja asfalttiin. Timanttisahaamme esimerkiksi roilot seiniin ja lattiaan, muokkaamme betonielementtejä ja suurennamme ikkuna- ja oviaukkoja. Pöyryn Timantti Oy palvelee asiakkaita toimialueena Helsinki ja koko Uusimaa.

Timanttisahaus on kätevä tapa tehdä esimerkiksi oviaukko tai muu vastaava kohde, joka edellyttää mittatarkkaa työnjälkeä. Timanttisahaus on täysin pölytön menetelmä, koska käytettävälle terälle syötettävä vesi sitoo pölyn ja samalla jäähdyttää terää. Samaa menetelmää käytetään myös lattiasahauksissa, jolloin pystytään pilkkomaan järeitäkin lattioita. Timanttisahaus suoritetaan kohteeseen parhaiten soveltuvalla sahalla joko käsivaraisesti tai sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä.

Timanttisahauksen yhteydessä huomioitavia asioita:

  • Rakennuslupa
  • Palovaroittimien ja muiden hälytyslaitteiden poiskytkentä työn ajaksi
  • Kohteen kantavien rakenteiden tukeminen, suojaus ja myös telineet, mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa (voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse)
  • Rakenteiden työnaikainen vedenkesto (terän jäähdyttämiseen ja pölyn sitomiseen käytettävä vesi)
  • Työn tilaaja vastaa viime kädessä rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

 

Asbestikartoitus ja asbestityöt luotettavasti

Pöyryn Timantti Oy tekee asbestityöt sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitukset (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin. Toimialueeseemme kuuluu Helsinki ja koko Uusimaa. Asbestikartoitus on Suomessa lainvaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa; kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin on tehtävä asbestikartoitus ennen rakennuspurkua. Kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta vastaa aina viime kädessä kiinteistön omistaja, jonka vastuulla on huolehtia, että asbestikartoitus on suoritettu ja mahdollinen asbesti huomioitu ennen korjaustöiden aloittamista. Mikäli asbestia löytyy, purku on lain mukaan tehtävä asbestipurkutyönä.

Piikkaus- ja purkutyöt sujuvasti

Piikkauksella tarkoitetaan yleensä betonin ja muiden kiviainesten poistamista pora- ja iskuvasaroilla, joita löytyy eri kokoluokissa. Piikkauksen avulla voidaan esimerkiksi tehdä roilotukset eli upottaa ohut kaapeli seinään, kattoon tai lattiaan. Myös varsinaiset purkutyöt, esimerkiksi kokonaisen seinän tai lattian poistaminen, onnistuu piikkaamalla. Pöyryn Timantti Oy tekee purku- ja piikkaustyöt ammattitaidolla toimialueena Helsinki ja koko Uusimaa.

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved