Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Kerava

Timanttiporaus ja timanttisahaus laadukkaasti ja nopeasti Kerava

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttiporaukset ja timanttisahaukset ammattitaidolla Keravan ja Uudenmaan alueella. Timanttiporaus on paras ja yleensä myös ainoa järkevä ratkaisu silloin, kun halutaan tehdä putki-, sähkö- tai IV-läpivienti kovaan materiaaliin. Monesti läpiviennit on hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkikäteen tehtävä timanttiporaus on erittäin hyvä ja järkevä ratkaisu; se on kustannustehokas, nopea ja mittatarkka menetelmä. Reiänpiikkaukseen verrattuna timanttiporauksen etuihin kuuluu vähäiset jälkityöt ja pienempi runkomelu. Timanttiporaus on tehokas tapa tehdä tarvittavat reiät esimerkiksi raudoitettuun betoniin, asfalttiin, luonnonkiveen, lekaharkkoon ja tiileen. Timanttiporauksessa käytetään erikoisporia, joihin syötetään vettä sitomaan pöly ja jäähdyttämään terää, eli menetelmänä se on pölytön.

Timanttisahaus on kätevä tapa tehdä esimerkiksi ikkuna- tai oviaukko tai muu vastaava mittatarkkaa työnjälkeä vaativa kohde. Timanttisahaus on täysin pölytön menetelmä, koska käytettävälle terälle syötettävä vesi paitsi jäähdyttää terää, myös sitoo pölyn. Samaa menetelmää käytetään myös lattiasahauksissa, jolloin pystytään pilkkomaan järeitäkin lattioita. Timanttisahaus suoritetaan kohteeseen parhaiten soveltuvalla sahalla joko käsivaraisesti tai sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä. Timanttisahaamalla voidaan tehdä esim. roilot seiniin ja lattiaan, muokata betonielementtejä ja suurentaa ikkuna- ja oviaukkoja.

Ennen timanttiporausta/-sahausta on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  • Kunnossaoleva asianmukainen rakennuslupa
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (vettä käytetään sitomaan pölyä ja jäähdyttämään terää)
  • Kohteen kantavien rakenteiden suojaus ja tukeminen, sekä mahdollisesti tarvittavat telineet (tarvitaan jos kohde yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse)
  • Palovaroittimien ja muiden vastaavien hälytyslaitteiden kytkeminen pois päältä työn ajaksi
  • Työn tilaaja on vastuussa rakenteissa olevista sähköjohdoista ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

Asbestikartoitus ja asbestipurkutyöt

Pöyryn Timantti Oy tekee asbestityöt, asbestikartoitukset ja haitta-ainekartoitukset (esimerkiksi lyijy ja PAH-yhdisteet) ammattitaidolla ja luotettavasti kaikenlaisiin kohteisiin Keravan ja Uudenmaan alueella. Asbestikartoitus on Suomessa pakollinen lain vaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa ja se on tehtävä ennen rakennuspurkua kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin. Kiinteistön omistaja vastaa kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta, ja sen myötä myös asianmukaisen asbestikartoituksen tekemisestä ennen korjaustöiden aloittamista. Jos asbestia löytyy, on purku tehtävä lain mukaan asianmukaisena asbestipurkutyönä.

Monipuoliset purku- ja piikkaustyöt

Piikkaus käsittää tavallisesti betonin ja muiden kiviainesten poistamisen pora- ja iskuvasaroilla, joita löytyy eri kokoluokissa. Piikkauksen avulla voidaan esimerkiksi tehdä roilotukset eli upottaa seinään, kattoon tai lattiaan ohut kaapeli. Myös varsinaiset purkutyöt, esimerkiksi kokonaisen seinän tai lattian poistaminen, onnistuu piikkaamalla. Pöyryn Timantti Oy palvelee asiakkaita toimialueena Kerava ja koko Uusimaa.

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved