Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Lohja

Timanttiporaus Lohja

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttiporaukset ammattitaidolla toimialueena Lohja ja koko Uusimaa. Timanttiporaus on paras ja lähestulkoon ainoa mahdollinen ratkaisu silloin, kun kovaan materiaaliin halutaan tehdä esimerkiksi sähkö-, putki- tai IV-läpivienti. Läpiviennit on usein hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkeenpäin tehtävä timanttiporaus on erinomainen ratkaisu, sillä se on menetelmänä nopea, mittatarkka ja myös kustannustehokas. Timanttiporauksen etuihin lukeutuu reiänpiikkaukseen verrattuna vähäiset jälkityöt ja pienempi runkomelu. Se on tehokas ja kätevä tapa tehdä reiät esimerkiksi asfalttiin, luonnonkiveen, raudoitettuun betoniin, lekaharkkoon ja tiileen. Timanttiporaus on menetelmänä tehokas ja pölytön; siinä hyödynnetään erikoisporia joihin syötettävä vesi sitoo pölyä ja samalla jäähdyttää terää.

Timanttiporauksen yhteydessä huomioitavia asioita:

  • Rakennuslupa
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (terän jäähdytykseen ja pölyn sitomiseen käytettävä vesi)
  • Kohteen kantavien rakenteiden tuenta, suojaus ja telineet (mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda)
  • Palovaroittimien ja muiden hälytyslaitteiden kytkeminen pois päältä työn ajaksi
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

 

Timanttisahaus

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttisahaukset tarkasti ja nopealla aikataululla Lohjalla ja Uudenmaan alueella. Timanttisahaus on menetelmä, jolla voidaan käsitellä kovia materiaaleja, kuten kivi, betoni ja asfaltti. Timanttisahauksen avulla voidaan tehdä esimerkiksi roilot seiniin ja lattiaan, muokata betonielementtejä ja suurentaa ikkuna- ja oviaukkoja. Käytettävälle terälle syötetään vettä joka jäähdyttää terää ja sitoo pölyn, ja tämä tekee timanttisahauksesta täysin pölyttömän menetelmän. Myös lattiasahauksissa voidaan käyttää samaa menetelmää, tällöin pystytään pilkkomaan järeitäkin lattioita. Timanttisahaus tehdään kohteeseen soveltuvalla sahalla joko käsivaralla tai sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä.

Timanttisahauksen yhteydessä on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  • Rakennuslupa
  • Palovaroittimien ym. hälytyslaitteiden poiskytkentä työn ajaksi
  • Kohteen kantavien rakenteiden suojaus, tukeminen ja mahdolliset telineet (tarvitaan mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessä, telineet voidaan tehdä tai tuoda)
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (pölyä sitova ja terää jäähdyttävä vesi)
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

Asbestikartoitus

Pöyryn Timantti Oy tekee asbestityöt sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitukset (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) ammattitaidolla ja luotettavasti Lohjalla ja Uudellamaalla. Asbestikartoitus on Suomessa lainvaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa; kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin on tehtävä asbestikartoitus ennen rakennuspurkua. Kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta vastaa aina viime kädessä kiinteistön omistaja, jonka vastuulla on myös huolehtia, että asbestikartoitus on suoritettu ja mahdollinen asbesti huomioitu ennen korjaustöiden aloittamista. Mikäli asbestia löytyy, purku on lain mukaan tehtävä asbestipurkutyönä.

Piikkaustyöt ja purkutyöt

Purku- ja piikkaustyöt sujuvasti ja laadukkaasti. Käytännössä piikkauksella tarkoitetaan yleensä betonin ja muiden kiviainesten poistamista eri kokoluokissa löytyvillä pora- ja iskuvasaroilla. Piikkaamalla voidaan esimerkiksi upottaa seinään, kattoon tai lattiaan ohut kaapeli (eli tehdä roilotukset) ja myös hoitaa varsinaiset purkutyöt, kuten kokonaisen seinän tai lattian poistaminen. Pöyryn Timantti Oy palvelee asiakkaita Lohjalla ja Uudellamaalla.

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved