Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Porvoo

Timanttisahaus ammattitaidolla Porvoo

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttisahaukset nopealla aikataululla Porvoossa ja Uudenmaan alueella. Timanttisahauksella päästään käsiksi muuten vaikeasti käsiteltäviin koviin materiaaleihin, kuten kiveen, betoniin ja asfalttiin. Timanttisahauksen avulla voidaan tehdä esimerkiksi roilot seiniin ja lattiaan, muokata betonielementtejä ja suurentaa ikkuna- ja oviaukkoja.

Ennen timanttisahausta kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  • Asianmukainen rakennuslupa
  • Palovaroittimien ja muiden hälytyslaitteiden pois päältä kytkeminen työn ajaksi
  • Kohteen kantavien rakenteiden suojaus, tukeminen ja mahdolliset telineet (tarvitaan mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tehdä tai tuoda)
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (vettä käytetään pölyn sitomiseen ja terän jäähdytykseen)
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista vesi- ja sähköjohdoista rikkoutumisvaaran takia

Timanttisahaus sopii mittatarkkuutta edellyttäviin kohteisiin, kuten ikkuna- ja oviaukkojen ja muiden vastaavien kohteiden tekemiseen. Käytettävälle terälle syötetään vettä joka sitoo pölyn; tämä tekee timanttisahauksesta täysin pölyttömän menetelmän. Myös lattiasahauksissa voidaan käyttää samaa menetelmää, tällöin pystytään pilkkomaan järeitäkin lattioita. Timanttisahaus tehdään kohteeseen soveltuvalla sahalla joko sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä tai käsivaraisesti.

Timanttiporaus laadukkaasti

Timanttiporaukset ammattitaidolla Porvoon ja Uudenmaan alueella. Timanttiporaus on paras ja lähes ainoa mahdollinen ratkaisu silloin, kun halutaan tehdä putki-, sähkö- tai IV-läpivienti kovaan materiaaliin. Usein läpiviennit on hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkikäteen tehtävä timanttiporaus on hyvä ratkaisu kustannustehokkuutensa, nopeutensa ja mittatarkkuutensa ansiosta.

Ennen timanttiporausta on hyvä huomioida seuraavat asiat:

  • Asianmukainen rakennuslupa
  • Kantavien rakenteiden suojaus ja tukeminen, sekä mahdollisesti tarvittavat telineet (jos kohde yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse)
  • Palovaroittimien ja muiden vastaavien hälytyslaitteiden poiskytkeminen työn ajaksi
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (vettä käytetään sitomaan pölyä ja jäähdyttämään terää)
  • Työn tilaaja on vastuussa rakenteissa olevista sähköjohdoista ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

Timanttiporaus on tehokas tapa tehdä reiät esimerkiksi raudoitettuun betoniin, asfalttiin, luonnonkiveen ja tiileen. Timanttiporauksessa käytetään erikoisporia, joihin syötetään vettä sitomaan pöly ja jäähdyttämään terää; menetelmänä se on tehokas ja pölytön. Reiänpiikkaukseen verrattuna timanttiporauksen etuihin lukeutuu vähäiset jälkityöt ja pienempi runkomelu.

Kaikenkattava asbestikartoitus ja asbestityöt

Pöyryn Timantti Oy tekee asbesti- ja haitta-ainekartoitukset (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) ja asbestityöt kaikenlaisiin kohteisiin Porvoossa ja Uudellamaalla. Asbestikartoitus on Suomen lain vaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa; kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin on tehtävä asbestikartoitus ennen rakennuspurkua. Kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta on viime kädessä vastuussa kiinteistön omistaja, jonka tehtävänä on huolehtia, että asbestikartoitus on suoritettu ja mahdollinen asbesti huomioitu ennen korjaustöiden aloittamista. Mikäli asbestia löytyy, purku on lain mukaan tehtävä asbestipurkutyönä.

Piikkaustyöt ja purkutyöt monipuolisesti

Piikkaus on tavallisesti betonin ja muun kiviaineksen poistamista tai purkamista pora- ja iskuvasaroilla, joita löytyy monissa eri kokoluokissa. Piikkaamalla voidaan esimerkiksi upottaa seinään, lattiaan tai kattoon ohut kaapeli (eli tehdä roilotus) tai purkaa kokonainen seinä tai lattia. Pöyryn Timantti Oy tekee piikkaus- ja purkutyöt ammattitaidolla Porvoossa ja Uudellamaalla.

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved