Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Siuntio

Timanttisahaukset & timanttiporaukset ammattitaidolla Siuntio

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttisahaukset ja -poraukset laadukkaasti ja nopeasti Siuntiossa ja koko Uudenmaan alueella. Timanttisahaus on erinomainen tapa tehdä esimerkiksi kokonaan uusi ikkuna- tai oviaukko tai muu vastaava mittatarkkaa työnjälkeä vaativa kohde. Timanttisahaus on täysin pölytön menetelmä, koska käytettävälle terälle syötettävä vesi sitoo pölyn terän jäähdyttämisen lisäksi. Samaa menetelmää käytetään myös lattiasahauksissa, jolloin voidaan pilkkoa järeitäkin lattioita. Timanttisahaus suoritetaan kohteeseen parhaiten soveltuvalla sahalla joko käsivaraisesti tai sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä. Timanttisahaamalla voidaan tehdä esim. roilot seiniin ja lattiaan, muokata betonielementtejä ja suurentaa ikkuna- ja oviaukkoja.

Timanttiporaus on paras ja yleensä myös lähes ainoa vaihtoehto ratkaisu silloin, kun halutaan tehdä putki-, sähkö- tai IV-läpivienti kovaan materiaaliin. Usein läpiviennit on hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkikäteen tehtävä timanttiporaus on hyvä ja järkevä ratkaisu; se on menetelmänä kustannustehokas, nopea ja mittatarkka. Reiänpiikkaukseen verrattuna timanttiporauksen etuihin kuuluu vähäiset jälkityöt ja pienempi runkomelu. Timanttiporaus on toimiva tapa tehdä tarvittavat reiät esimerkiksi raudoitettuun betoniin, asfalttiin, luonnonkiveen, lekaharkkoon ja tiileen. Timanttiporauksessa käytetään erikoisporia, joihin syötetään vettä sitomaan pöly ja jäähdyttämään terää, ja tämän ansiosta se on täysin pölytön menetelmä.

Ennen timanttisahausta/-porausta kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  • Asianmukainen ajan tasalla oleva rakennuslupa
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (vettä käytetään sitomaan pölyä ja jäähdyttämään terää)
  • Kohteen kantavien rakenteiden suojaus ja tukeminen, sekä mahdollisesti tarvittavat telineet (tarvitaan jos on kohde yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse)
  • Palovaroittimien ja muiden vastaavien hälytyslaitteiden kytkeminen pois päältä työn ajaksi
  • Työn tilaaja on vastuussa rakenteissa olevista vesijohdoista ja sähköjohdoista rikkoutumisvaaran takia

Asbestikartoitukset ja asbestipurkutyöt luotettavasti

Pöyryn Timantti Oy tekee asbestityöt, asbestikartoitukset ja haitta-ainekartoitukset (esimerkiksi lyijy ja PAH-yhdisteet) ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin Siuntion ja Uudenmaan alueella. Asbestikartoitus on nykyään Suomessa pakollinen lain vaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa ja se on tehtävä aina ennen rakennuspurkua kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin. Kiinteistön omistaja on vastuussa kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta, ja sen myötä myös asianmukaisen asbestikartoituksen tekemisestä ennen korjaustöiden aloittamista. Jos asbestia löytyy, on purku lain mukaan tehtävä asbestipurkutyönä.

Purku- ja piikkaustyöt asiantuntevasti

Purkutyöt ja piikkaustyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Piikkaus käsittää tavallisesti betonin ja muun kiviaineksen poistamisen isku- ja poravasaroilla, joita löytyy eri kokoisina. Piikkauksen avulla voidaan tehdä esimerkiksi roilotukset eli upottaa seinään, kattoon tai lattiaan ohut kaapeli. Myös varsinaiset purkutyöt, esimerkiksi kokonaisen seinän tai lattian poistaminen, onnistuu piikkaamalla. Pöyryn Timantti Oy palvelee asiakkaita toimialueena Siuntio ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved