Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Vantaa

Timanttisahaus laadukkaasti ja nopealla aikataululla Vantaalla

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttisahaukset ammattitaidolla Vantaalla ja koko Uudellamaalla. Timanttisahaus tehdään koviin materiaaleihin, kuten asfalttiin, betoniin ja kiveen, ja sen avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi betonielementtien sekä ikkuna- ja oviaukkojen muokkaus ja roilotukset (kaapelien upotus) seiniin ja lattiaan. Timanttisahaus on hyvä menetelmä mittatarkkaa jälkeä vaativiin kohteisiin. Terälle syötettävä vesi sitoo pölyä ja myös jäähdyttää terää, eli timanttisahaus on menetelmänä pölytön. Samalla tavalla voidaan tehdä myös lattiasahaukset ja pilkkoa järeitäkin lattioita. Timanttisahaus tehdään kohteeseen parhaiten soveltuvalla sahalla joko käsivaraisesti tai kiinnittämällä se sahattavaan materiaaliin.

Seuraavat asiat on hyvä huomioida timanttisahauksen yhteydessä:

  • Rakennuslupa
  • Rakenteiden työnaikainen vedenkesto (pölyä sitova ja terää jäähdyttävä vesi)
  • Kantavien rakenteiden suojaus ja tukeminen, sekä tarvittaessa telineet (tarvitaan mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse)
  • Hälytyslaitteiden (kuten palovaroittimien) poiskytkentä työn ajaksi
  • Työn tilaaja vastaa viime kädessä rakenteissa olevista vesi- ja sähköjohdoista rikkoutumisvaaran takia

 

Timanttiporaukset laadukkaasti ja tarkasti

Timanttiporaukset ammattitaidolla Vantaan ja Uudenmaan alueella. Timanttiporaus on paras ja yleensä myös ainoa järkevä ratkaisu silloin, kun halutaan tehdä putki-, sähkö- tai IV-läpivienti kovaan materiaaliin. Monesti läpiviennit on hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkikäteen tehtävä timanttiporaus on erityisen hyvä ratkaisu; se on menetelmänä kustannustehokas, nopea ja mittatarkka.

Reiänpiikkaukseen verrattuna timanttiporauksen etuihin kuuluu vähäiset jälkityöt ja pienempi runkomelu. Timanttiporaus on tehokas tapa tehdä tarvittavat reiät muunmuassa raudoitettuun betoniin, asfalttiin, luonnonkiveen, lekaharkkoon ja tiileen. Timanttiporauksessa käytetään erikoisporia, joihin syötetään vettä sitomaan pöly ja jäähdyttämään terää. Menetelmänä se on tehokas ja pölytön.
Seuraavat asiat on hyvä huomioida timanttiporakseen liittyen:

  • Rakennuslupa
  • Kantavien rakenteiden tukeminen ja suojaus, sekä mahdollisesti tarvittavat telineet (mikäli kohde yli kahden metrin korkeudessa, voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse)
  • Palovaroittimien ja muiden vastaavien hälytyslaitteiden kytkeminen pois päältä työn ajaksi
  • Rakenteiden vedenkesto työn aikana (terää jäähdyttävä ja pölyä sitova vesi)
  • Työn tilaaja vastaa rakenteissa olevista sähköjohdoista ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia

Asbestikartoitus ammattitaidolla

Pöyryn Timantti Oy tekee asbestityöt, asbestikartoitukset ja haitta-ainekartoitukset (esim. lyijy ja PAH-yhdisteet) ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin Vantaan ja Uudenmaan alueella. Asbestikartoitus on Suomessa pakollinen lain vaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa ja se on tehtävä ennen rakennuspurkua kaikkiin kohteisiin, jotka ovat valmistuneet ennen vuotta 1994. Kiinteistön omistaja vastaa kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta, ja sen myötä myös asbestikartoituksen tekemisestä ennen korjaustöiden aloittamista. Jos asbestia löytyy, on purku tehtävä lain mukaan asbestipurkutyönä.

Piikkaustyöt & purkutyöt sujuvasti

Purku- ja piikkaustyöt ammattitaidolla. Piikkaus on yleensä betonin ja muiden kiviainesten poistamista tai purkamista pora- ja iskuvasaroilla, joita löytyy eri kokoluokissa erilaisten tarpeiden mukaan. Piikkaamalla voidaan esimerkiksi upottaa ohut kaapeli seinään, lattiaan tai kattoon (roilotus) tai purkaa kokonainen seinä tai lattia. Pöyryn Timantti Oy palvelee Vantaalla ja Uudellamaalla.

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved