Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Vihti

Timanttiporaukset laadukkaasti Vihti

Pöyryn Timantti Oy tekee timanttiporaukset ammattitaidolla toimialueena Vihti ja koko Uusimaa. Timanttiporaus on paras ja monesti ainoa ratkaisu, kun halutaan tehdä esimerkiksi sähkö-, putki- tai IV-läpiviennit kovaan materiaaliin. Se on menetelmänä kustannustehokas, nopea ja mittatarkka. Läpiviennit on hankala kohdistaa oikein ja täsmällisesti ennen valua, joten jälkeenpäin tehtävä timanttiporaus on erittäin hyvä ratkaisu. Reiänpiikkaukseen verrattuna timanttiporauksen etuihin lukeutuu pienempi runkomelu ja vähäiset jälkityöt. Se on pölytön menetelmä; hyödynnämme erikoisporia joihin syötettävä vesi sitoo pölyä ja samalla myös jäähdyttää terää. Timanttiporaus on tehokas tapa tehdä reiät esimerkiksi asfalttiin, luonnonkiveen, tiileen ja raudoitettuun betoniin.

Ennen timanttiporausta kannattaa huomioida seuraavat asiat: rakennuslupa, rakenteiden vedenkesto työn aikana, sekä kohteen kantavien rakenteiden tuenta, suojaus ja telineet (tarvitaan mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa myös tehdä tai tuoda). Palovaroittimet ja muut hälytyslaitteet on hyvä kytkeä pois päältä työn ajaksi. Työn tilaaja vastaa viime kädessä rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia.

Timanttisahaukset ammattitaidolla

Timanttisahaus on kätevä menetelmä tehdä esimerkiksi ovi- tai ikkuna-aukko tai muu vastaava kohde, joka edellyttää mittatarkkaa työnjälkeä. Timanttisahaus suoritetaan koviin materiaaleihin, kuten betoniin, kiveen ja asfalttiin ja sen avulla voidaan esimerkiksi tehdä roilot seiniin ja lattiaan, betonielementtien muokkaus ja ikkuna- ja oviaukkojen suurennus. Timanttisahaus on täysin pölytön menetelmä; käytettävälle terälle syötetään vettä, joka sitoo pölyn ja jäähdyttää terää. Samaa menetelmää käytetään myös lattiasahauksissa, jolloin pystytään pilkkomaan järeitäkin lattioita. Timanttisahaus suoritetaan kohteeseen parhaiten soveltuvalla sahalla joko käsivaraisesti tai sahattavaan materiaaliin kiinnittämällä. Pöyryn Timantti Oy palvelee asiakkaita toimialueena Vihti ja koko Uusimaa.

Timanttisahauksen yhteydessä kannattaa huomioida seuraavat asiat: rakennuslupa, rakenteiden työnaikainen vedenkesto (pölyn sitomisessa ja jäähdytyksessä käytettävä vesi), sekä kohteen kantavien rakenteiden tukeminen, suojaus ja mahdollisesti tarvittavat telineet (mikäli kohde on yli kahden metrin korkeudessa, telineet voidaan tarvittaessa tehdä tai tuoda itse). Työn tilaaja vastaa viime kädessä rakenteissa olevista sähkö- ja vesijohdoista rikkoutumisvaaran takia. Hälystyslaitteet (esimerkiksi palovaroitin) on hyvä kytkeä pois päältä työn ajaksi.

Asbestityöt & asbestikartoitus asiantuntevasti

Asbestityöt ja asbesti- ja haitta-ainekartoitukset (esim. PAH-yhdisteet ja lyijy) ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin Vihdissä ja Uudellamaalla. Asbestikartoitus on Suomen lain vaatima työvaihe rakennussaneerauskohteissa; asbestikartoitus on tehtävä kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin ennen rakennuspurkua. Kiinteistön omistajan vastuulla on huolehtia, että asbestikartoitus on tehty asianmukaisesti ja mahdollinen löytynyt asbesti huomioitu ennen korjaustöiden aloittamista; omistaja vastaa aina kiinteistössä olevista materiaaleista ja niiden turvallisuudesta. Jos asbestia esiintyy, on purku lain mukaan suoritettava asbestipurkutyönä.

Purkutyöt & piikkaustyöt luotettavasti

Piikkauksella tarkoitetaan yleensä betonin ja muiden kiviainesten poistamista pora- ja iskuvasaroilla, joita löytyy eri kokoluokissa. Piikkauksen avulla voidaan esimerkiksi tehdä roilotus eli upottaa kaapeli seinään, kattoon tai lattiaan. Myös varsinaiset purkutyöt, kuten kokonaisen seinän tai lattian poistaminen, onnistuu piikkaamalla. Pöyryn Timantti Oy palvelee asiakkaita toimialueena Vihti ja Uusimaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved