Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Piikkaus- ja purkutyöt

Piikkaustyöt ja purkutyöt Uusimaa, Etelä-Suomi

Pöyryn Timantti Oy tekee laadukkaasti kaikenlaiset piikkaustyöt ja purkutyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Toimialueemme on Uusimaa ja koko Etelä-Suomen alue.

Piikkaustyöt ja purkutyöt ammattitaidolla

Piikkauksella tarkoitetaan yleensä betonin ja muun kiviaineksen poistamista pora- ja iskuvasaroilla. Vasaroita löytyy eri kokoluokissa, ja sopiva valitaan aina kohteen mukaan. Piikkauksen avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi roilotukset eli upottaa ohut kaapeli seinään, kattoon tai lattiaan.

Toteutamme ammattitaidolla myös kaikenlaiset purkutyöt asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan, esimerkiksi kokonaisen seinän tai lattian poistamisen. Myös purkutyöt voidaan monessa tapauksessa toteuttaa piikkaamalla.

Laadukas palvelu

Laadukkaasti toteutetun työn lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun, joka tarkoittaa myös sujuvaa yhteydenpitoa ja sovituista aikatauluista ja muista asioista kiinni pitämistä. Olipa kyseessä pieni tai iso piikkaus- tai purkutyö, hoidamme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella ammattitaidolla.

Teemme piikkaustyöt ja purkutyöt sekä yksityisille, että yritysasiakkaille toimialueenamme Uusimaa ja koko Etelä-Suomi. Ota yhteyttä!

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved