Pyydä tarjous

Pyydä tarjous abestikartoituksesta.
Kartoitettava kohde (pakollinen)

Kartoitettava kohde:
KKPHSMuu kiinteistöPlease leave this field empty.


Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.

Yritys

Yritys

Pöyryn Timantti Oy tekee ammattitaidolla kaikenlaiset timanttityöt ja purkutyöt, sekä kotitalouksien remonttitarpeisiin, että aliurakointina yrityksille ja kunnille. Erikoisosaamiseen kuuluu myös asbestikartoitukset, asbestityöt ja asbestipurkutyöt. Toimialueena on Uusimaa ja koko Etelä-Suomen alue.

Timanttityöt, asbestityöt, sekä purku- ja piikkaustyöt ammattitaidolla

Jokainen työ tehdään vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Myös työturvallisuus-, kattotulityö-, tulityö-, henkilönostin-, trukki- ja ensiapukortit ovat asianmukaisesti kunnossa ja ajan tasalla. Asbestikartoituksista vastaa aina koulutettu asbestikartoittaja.

Työturvallisuus

Tänä päivänä on yhä yleisempää, että asiakas vaatii työntekijöiltä työturvallisuuskoulutusta. Kaikki turvallisuusasiat otetaan vakavasti ja huomioidaan tapauskohtaisesti jo suunnitteluvaiheessa ennen työn aloitusta.

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme aina laadukkaan ja sujuvan palvelun, olipa kyseessä timanttisahaus, timanttiporaus, piikkaustyöt, purkutyöt, asbestikartoitus, asbestityöt tai asbestipurku. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Palvelemme sekä yksityisiä, että yritysasiakkaita Uudellamaalla ja koko Etelä-suomen alueella. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

 

Löydät meidät täältä

Klikkaa kartta esille

Pöyryn Timantti Oy

Ida Ekmanintie 1 N 112
00400 Helsinki Suomi

Puhelin

050 3442710

info@poyryntimantti.fi

Please leave this field empty.

Jätä soittopyyntö

Please leave this field empty.
© 2018 Pöyryn Timantti Oy All rights reserved